Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

BYD Greece

Ένα συλλεκτικό κόσμημα για τους πρώτους ιδιοκτήτες BYD SEAL

To BYD SEAL είναι η νέα πηγή έμπνευσης για τον Οίκο Minas και τη νέα, συλλεκτική, δημιουργία του “Limited Edition BYD SEAL Pendant”.

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο ελληνικό κοινό το SEAL, το νέο δυναμικό sport sedan της BYD -του κορυφαίου κατασκευαστή Οχημάτων Νέας Ενέργειας- που εκπροσωπείται στη χώρα μας από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει αποσπάσει τα πλέον κολακευτικά σχόλια, απ’ όσους είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να καθίσουν πίσω από το τιμόνι του.

Οι αρμονικές γραμμές του αμαξώματος υιοθετούν τη σχεδιαστική ταυτότητα “Ocean Aesthetics”, δημιουργώντας ένα σύνολο κομψό και παράλληλα δυναμικό, που ανταποκρίνεται ιδανικά στους οδηγούς που αναζητούν την πολυτέλεια και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους. Το χαμηλωμένο αμάξωμα έχει τον εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,219 Cd, ενώ στο εμπρός μέρος το βλέμμα του παρατηρητή μαγνητίζει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.

Τα φωτιστικά σώματα του BYD SEAL ήταν αυτά που ενέπνευσαν τον Προμηθέα, τον σχεδιαστή του Οίκου Minas, να δημιουργήσει το Pendant, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

To ντεμπούτο του BYD SEAL συνοδεύεται από αυτή την πρόταση εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας που δένει αρμονικά με τον μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου. Υπογραμμίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα του δημιουργήματος, το πολύ μοναδικό μπρελόκ θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 αυτοκίνητων ΒYD SEAL, αποτελώντας ένα μοναδικό κομμάτι καθώς είναι επίσης αριθμημένο.

Η έμπνευση, μέσα από τη ματιά του Οίκου Minas:

Ο σχεδιαστής του οίκου, Προμηθέας, σημειώνει : «Η σχεδίαση ήταν πράγματι πολύ προφανής για μένα, το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάζετε ένα αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα σας είναι τα φώτα… Έτσι, η σχεδίαση γεννήθηκε για να ταιριάζει με τη λεία αίσθηση του φωτός, με μια πιο απαλή πινελιά για να αναμειχθεί με την αρμονική λογική μας».

Σχετικά με τον Όμιλο Σφακιανάκη, Επίσημο Διανομέα της BYD στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, με 65 χρόνια εμπειρίας είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην ελληνική αγορά, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σύγχρονης αυτοκινητιστικής ιστορίας της Ελλάδας. Η BYD είναι παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Σφακιανάκη και της BYD αντικατοπτρίζει το όραμα αειφορίας και των δύο εταιρειών. Ο Όμιλος Σφακιανάκη θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στο στρατηγικό σχέδιο της Ελλάδας για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας στους πελάτες προϊόντα επόμενης γενιάς που υποστηρίζονται από τα ανώτερα διαπιστευτήρια ασφάλειας της BYD και τη διασφάλιση της καλύτερης στην κατηγορία της υποστήριξης aftersales του Ομίλου, επενδύοντας παράλληλα σε υποδομές και δίκτυα διανομής για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Σχετικά με τον Οίκο Minas

Στον οίκο Minas, η ιστορία ξεπερνά τις πέντε δεκαετίες, και καθορίζει όχι μόνο την παράδοσή του αλλά χαράζει και το μέλλον του. Ως θεματοφύλακας της αριστοτεχνίας και της κληρονομιάς του Μηνά, ο οίκος τιμά την ιστορία του ενώ παράλληλα δεσμεύεται σταθερά για ένα μέλλον όπου η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα κατέχουν πρωταρχικό ρόλο. Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα κάθε απόφασης – από την προμήθεια των υλικών έως την παραγωγή. Οι προσπάθειες καθοδηγούνται από μια βαθιά ευθύνη προς τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους του, ωθώντας τον οίκο να συνεχίζει να βελτιώνει τις διαδικασίες προς την επίτευξη της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της ηθικής αριστείας. «Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι μια υπόσχεση στον πλανήτη – μια ορκωμοσία να συνδυάσουμε την ομορφιά με την περιβαλλοντική διαχείριση.»