Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

BYD Greece

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα, σπορ σεντάν, premium SUVs

Η BYD, ο κορυφαίος κατασκευαστής οχημάτων νέας ενέργειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη σημαντική της συμμετοχή στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2024 στη Γερμανία, ως Επίσημος Συνεργάτης της UEFA EURO 2024™.

Η χορηγία της BYD θα ενισχύσει σημαντικά την ορατότητα της μάρκας στην Ευρώπη. Η συμμετοχή της στο UEFA EURO 2024™ αποτελεί βασικό μοχλό για την παρουσίαση των πιο πρόσφατων ηλεκτρικών οχημάτων και των κορυφαίων τεχνολογιών της στο κοινό, σε επιλεγμένα γήπεδα του τουρνουά.

Συναρπαστικά γεγονότα σας περιμένουν!

Η BYD θα έχει μια ζωντανή παρουσία στις επίσημες φαν ζώνες, προσκαλώντας τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν ζωντανές μεταδόσεις αγώνων και συναρπαστική διασκέδαση. Η εταιρεία θα διοργανώσει επίσης μια σειρά εκδηλώσεων για (εν δυνάμει) πελάτες BYD και οπαδούς του ποδοσφαίρου σε κάθε αγορά, προσφέροντας συμμετοχή και διασκέδαση, με ευκαιρίες να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Επιπλέον, η BYD θα φιλοξενήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις στα καταστήματά της σε όλη την Ευρώπη για να γιορτάσει αυτό το διάσημο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας τη δέσμευσή της σε πιο πράσινες και πιο έξυπνες λύσεις οχημάτων.

Μια Ιστορική Συνεργασία

Η ανάδειξη της BYD σε Επίσημο Συνεργάτη για το UEFA EURO 2024™ δεν είναι μικρό επίτευγμα. Η χορηγία της BYD ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της UEFA να διοργανώσει ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο UEFA EURO 2024™, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου με την αφοσίωση στην περιβαλλοντική ευθύνη.

Η BYD δεσμεύεται να παρέχει κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τεχνολογία ηλεκτροκίνητων οχημάτων παγκοσμίως, διευκολύνοντας τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση για τους Ευρωπαίους καταναλωτές, καθιστώντας την πιο προσιτή, οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη εταιρία, ενώ παράλληλα προσφέρει μια premium και αξέχαστη εμπειρία. Στον πυρήνα της χορηγίας της, η BYD θα παρέχει μια ποικιλία οχημάτων νέας ενέργειας (NEV) σε διάφορους φορείς κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί σε δέκα στάδια στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024.

Κοινό Όραμα

Ο Διευθυντής Marketing της UEFA, Guy-Laurent Epstein, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη BYD, μια πρωτοποριακή μάρκα με 29 χρόνια εμπειρίας σε προηγμένες τεχνολογίες μπαταριών, γνωστή για τη παγκόσμια καινοτομία στα οχήματα νέας ενέργειας και την μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο, ως συνεργάτη για το  UEFA EURO 2024™. Η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμα της UEFA για την προώθηση ενός πιο οικολογικού και βιώσιμου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου και τη δέσμευση της UEFA για περιβαλλοντική ευθύνη.»

Από την είσοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά οχημάτων επιβατών το 2022, η BYD έχει επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της δημιουργώντας ένα δίκτυο 230 καταστημάτων σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, λανσάροντας πέντε καινοτόμα οχήματα νέας ενέργειας (NEV). Κοιτάζοντας προς το 2024, η BYD σχεδιάζει να εισάγει τρία νέα μοντέλα στην Ευρώπη, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την γκάμα προϊόντων της.